Bedrijfsuitje in Amsterdam

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Palazzo biedt een geweldige mix van show en culinair genot. En dat op een prima bereikbare locatie aan de rand van Amsterdam. Torenhoge parkeerkosten? Te weinig parkeerplek? Geen afzetmogelijkheid voor uw gehuurde touringcar? Niet met bedrijfsuitjes bij Palazzo!

In de wintermaanden is Palazzo het grootste vaste restaurant van Amsterdam: Onze unieke en comfortabele spiegeltent, Salon Victoria, biedt plaats aan maar liefst 350 gasten. Er is dus genoeg plek voor al uw medewerkers en collega’s tijdens hét bedrijfsuitje in Amsterdam. Laat u meevoeren naar een wereld waarvan u dacht dat hij niet meer bestond!

Ook dit seizoen staat Palazzo weer in Amsterdam-Zuidoost, op een nieuwe locatie, direct naast de Heineken Music Hall en op 150 meter van metro-/treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. U hoeft bij wijze van spreken zelfs geen paraplu mee te nemen – uw kapsel overleeft die paar druppels wel.

De bereikbaarheid van Palazzo per openbaar vervoer is werkelijk ongeëvenaard. Op station Bijlmer ArenA stoppen tal van stoptreinen en lijnbussen uit de hele regio en intercity’s uit onder meer Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Komt u uit Amsterdam zelf? Met de metro (lijn 50 en 54) bent u zo in Zuidoost. Zelfs vanaf Amsterdam Schiphol-Airport kunt u via de Zuidtangent binnen 20 minuten bij ons aan tafel aanschuiven.

Uniek in Amsterdam: ook met de auto is Palazzo moeiteloos te bereiken. Via de ring rijdt u vanuit alle delen van de regio Amsterdam vlot naar onze spiegeltent. De auto kunt u kwijt in een van de vele parkeergarages in de buurt. Hebt u een touringcar gehuurd? Deze zet u en uw collega’s voor de deur van Palazzo af. Dit maakt Palazzo al jaren een van de meest succesvolle bedrijfsuitjes in Amsterdam. Het genieten kan beginnen!

Download hier de algemene zakelijke informatie van Palazzo Amsterdam.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam? Neemt u dan snel contact op met Palazzo.